Giriş Kayıt
Miroslava Smidova

Miroslava Smidova


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Miroslava Smidova, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 270
1977 Komedi Kostüm Bölümü 7.3 955
1972 Dram Kostüm Bölümü 7.4 759
1964 Macera Kostüm Bölümü 7.1 311
1962 Macera Kostüm Tasarımcısı 7.7 1,308
1960 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 73
1955 Dram Kostüm Tasarımcısı    
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,027) American Gods (1,995) The Flash (1,654) Arrow (1,638) The Blacklist (1,496) The Passage (1,400) Vikings (1,286) Love, Death & Robots (894) Supernatural (874) The Big Bang Theory (771)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019