Giriş Kayıt
Don Smetzer

Don Smetzer


Kameraman

Don Smetzer, kameraman.

Breaking Away (1979), Norma Rae (1979), Lucas (1986), The Challenge (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Richie Rich
1994 Komedi Kameraman 5.3 57,597

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Kameraman 6.7 261,022

Sihirli Öpücük
1992 Komedi Kameraman 5.6 7,188

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Kameraman 5.7 3,109

Bekarın Derdi
1991 Komedi Kameraman 6.4 9,155
1991 Komedi Kameraman 6.4 10,689

Evde Tek Başına
1990 Komedi Kameraman 7.5 402,527

Çocuk Oyunu
1988 Korku Kameraman 6.6 75,474
1987 Dram Kameraman 5.9 1,649
1986 Komedi Kameraman 5.9 5,839
1986 Komedi Kameraman 6.8 13,322

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Kameraman 6.9 14,390
1985 Komedi Kameraman 6.7 6,853
1984 Dram Kameraman 5.3 1,587
1983 Suç Kameraman 7.2 12,534
1982 Dram Kameraman 6.2 566
1982 Aksiyon Kameraman 6.4 1,680

Yanlış Karar
1981 Dram Kameraman 6.9 10,783
1981 Komedi Kameraman 6.9 58,133
1980 Komedi Kameraman 4.7 1,434

Madencinin Kızı
1980 Biyografi Kameraman 7.5 15,040
1979 Komedi Kameraman 7.7 19,877
1979 Dram Kameraman 7.4 9,261

Bir Düğün
1978 Komedi Kameraman 7.1 2,998

İfrit
1978 Korku Kameraman 6.3 26,348
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019