Giriş Kayıt
Jana Smetanova

Jana Smetanova


Kostümcü

Jana Smetanova, kostümcü.

Swing Kids (1993), (2003) Luther (2003), (2008) Kızıl Baron (2008), (2000) Umut Çicekleri (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kostüm Bölümü 7.2 3,260

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 31,612

Kral Henry
2009 Biyografi Kostüm Bölümü 5.9 1,145

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 10,986
2003 Biyografi Kostüm Bölümü 6.6 14,036

Gerdanlık
2001 Dram Kostüm Bölümü 6.1 4,822

Umut Çicekleri
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.2 5,840
1993 Dram Kostüm Bölümü 6.8 14,573
1988 Belgesel Kostüm Bölümü 8.4 1,324
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,673) Supernatural (3,348) Star Trek: Discovery (2,406) Love, Death & Robots (2,213) The Passage (1,815) Vikings (1,758) Shameless (1,508) The Flash (1,369) Project Blue Book (1,254) American Gods (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019