Giriş Kayıt
Carol Smetana

Carol Smetana


Yönetmen Asistanı

Carol Smetana, yönetmen asistanı.

Doğuştan Yetenekli (1984), Melvin and Howard (1980), Roots: The Next Generations (1979), How the West Was Won (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 29,606

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.4 47,612

Doğuştan Yetenekli
1984 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 40,067
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 4,018
1979 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 2,150
1978 Western Yönetmen Asistanı 8.3 1,588
1977 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 1,496
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019