Giriş Kayıt
Kerri Smeltzer

Kerri Smeltzer


Casting, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Kerri Smeltzer, casting, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçülen Hayatlar
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 76,665

Annabelle: Kötülüğün Doğuşu
2017 Korku Çeşitli 6.5 93,426
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 567,554

Aşıklar Şehri
2016 Komedi Çeşitli 8.0 439,309
2016 Aksiyon Çeşitli 6.6 191,638

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Çeşitli 6.2 97,730

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 194,054

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Çeşitli 6.3 145,286

Paranoya
2013 Dram Çeşitli 5.7 33,240

Genç Çıraklar
2013 Komedi Çeşitli 6.3 180,369

Kanunsuzlar
2012 Suç Çeşitli 7.3 214,704

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 400,117
2010 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.2 4,171

Sevgililer Günü
2010 Komedi Çeşitli 5.7 107,514

Kız Kardeşimin Hikayesi
2009 Dram Çeşitli 7.4 85,179
2008 Aksiyon Çeşitli 6.7 405,228

Beden Öğretmeni Bay Woodcock
2007 Komedi Çeşitli 5.2 33,826

Noel Baba Fred
2007 Komedi Çeşitli 5.6 37,247

Krallık
2007 Aksiyon Çeşitli 7.0 112,881

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Çeşitli 7.1 111,839

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Çeşitli 6.1 261,029

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 34,051

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Çeşitli 6.8 305,456

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Çeşitli 5.6 58,902

Asabiyim
2003 Komedi Çeşitli 6.3 192,397
2002 Komedi Çeşitli 3.3 20,754

Tabana Kuvvet
2001 Macera Çeşitli 6.4 102,864

Güzel Dedektif
2000 Aksiyon Casting 6.2 170,817
2000 Komedi Casting 5.4 12,946

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Çeşitli 6.5 39,285

Newton Kardeşler
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 9,801
1996 Komedi Çeşitli 5.7 38,660

Evde Savaş
1996 Dram Sanat Bölümü 7.1 2,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019