Giriş Kayıt
Francia Smeets

Francia Smeets


Makyaj

Francia Smeets, makyaj.

Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), The Tommyknockers (1993), White Water Summer (1987), Herkül ve Amazonlar (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Makyaj 6.8 38,321

Herkül: Efsanevi Seyahatler - Herkül ve Kayıp Krallık
1994 Fantastik Makyaj 6.7 1,976

Herkül ve Amazonlar
1994 Fantastik Makyaj 6.6 2,519

Piyano
1993 Dram Makyaj 7.6 73,314
1993 Korku Makyaj 5.4 9,958
1987 Dram Makyaj 7.2 720
1987 Macera Makyaj 6.2 4,685

Gemİde İsyan
1984 Macera Makyaj 7.1 21,992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019