Giriş Kayıt
Lars Smedinge

Lars Smedinge


Sanat Bölümü

Lars Smedinge, sanat bölümü.

Fjällbackamorden: Havet ger, havet tar (2013), Fjällbackamorden: I betraktarens öga (2012), (2008) Gir Kanıma (2008), (1992) İyi Niyetler (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Sanat Bölümü 5.9 711

Saklı Çocuk
2013 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,589
2013 Suç Sanat Bölümü 5.9 574
2012 Suç Sanat Bölümü 5.5 697

Gir Kanıma
2008 Dram Sanat Bölümü 7.9 195,676
2006 Dram Sanat Bölümü 6.5 195
2002 Suç Sanat Bölümü 8.2 1,202
2001 Suç Sanat Bölümü 6.6 174
2001 Gerilim Sanat Bölümü 6.8 213
2000 Dram Sanat Bölümü 5.0 595

İyi Niyetler
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 2,673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019