Giriş Kayıt
Lynn Smart

Lynn Smart


Set Dekoratörü

Lynn Smart, set dekoratörü.

Kara Şimşek (1982), Mad About You (1992), Little Monsters (1989), Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Set Dekoratörü 6.6 18,492
1989 Aile Set Dekoratörü 5.9 514
1989 Komedi Set Dekoratörü 6.1 9,952
1988 Dram Set Dekoratörü 7.2 346

Kara Şimşek
1982 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 26,253
1954 Aksiyon Set Dekoratörü 8.6 1,419
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019