Giriş Kayıt
Jim Smart

Jim Smart


Kameraman

Jim Smart, kameraman.

(1982) Pink Floyd Duvar (1982), (2002) Ölümün Kollarında (2002), (2002) Tutku (2002), (1992) Uğultulu Tepeler (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Kameraman 4.3 34,862

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Kameraman 7.0 6,488

Tutku
2002 Dram Kameraman 6.4 12,299

Ölümün Kollarında
2002 Dram Kameraman 5.5 16,075

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Kameraman 5.8 17,131

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Kameraman 5.8 18,526

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Kameraman 6.3 9,923

Restorasyon
1995 Biyografi Kameraman 6.7 8,280

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Kameraman 6.9 11,107
1988 Komedi Kameraman 7.0 8,604

Adanın Büyüsü
1987 Komedi Kameraman 5.4 326

Pink Floyd Duvar
1982 Animasyon Kameraman 8.0 69,617
1981 Dram Kameraman 7.0 327
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019