Giriş Kayıt
James Smart

James Smart


Kameraman

James Smart, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Danışman
2013 Suç Kameraman 5.3 92,330
2012 Macera Kameraman 7.0 540,812

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Kameraman 6.1 259,822

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 242,821

Kefaret
2007 Dram Kameraman 7.8 229,522

102 Dalmaçyalı
2000 Macera Kameraman 4.9 32,046
2000 Komedi Kameraman 6.7 1,746

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Kameraman 5.2 66,571
1984 Aksiyon Kameraman 4.4 1,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019