Giriş Kayıt
Ann Smart

Ann Smart


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü

Ann Smart, set dekoratörü, sanat bölümü.

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (2014), Tehlikeli Yürüyüş (2015), Blue Mountain State (2010), Beni Orada Arama (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Set Dekoratörü 8.2 44,542

Öldürme Arzusu
2018 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 46,591
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 346,145

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Set Dekoratörü 7.3 108,408

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Set Dekoratörü 8.0 610,330
2010 Komedi Set Dekoratörü 8.4 45,636
2009 Suç Set Dekoratörü 5.2 279
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 7.5 1,359

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Set Dekoratörü 7.0 53,703
2003 Dram Set Dekoratörü 5.1 292
2002 Gerilim Set Dekoratörü 3.5 254
2001 Dram Set Dekoratörü 5.1 707
2001 Dram Set Dekoratörü 7.0 82
1997 Dram Set Dekoratörü 6.1 247
1994 Korku Set Dekoratörü 4.3 1,062
1993 Gerilim Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
5.6 404
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 366
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 2,449
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019