Giriş Kayıt
Francesco Smalto

Francesco Smalto (87)


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Francesco Smalto, 05 Kasım 1927 Reggio di Calabria, Calabria, İtalya doğumlu kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Les bronzés (1978) yapımıyla biliniyor.

Francesco Smalto, 05 Nisan 2015 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1927
Ölüm Tarihi: 05 Nisan 2015
Doğum Yeri: Reggio di Calabria, Calabria, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İskoçyalı
1992 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 12,111
1985 58 Dram 4.7 583

Mağlup Edilmeyen
1983 56 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.4 2,072
1981 54 Aksiyon Kostüm Bölümü 3.6 391

Bitmeyen Kin
1976 49 Suç Kostüm Bölümü 6.7 1,182

Şehrin Üzerinde Korku
1975 48 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 2,637
1967 40 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 5,163
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (62,859) Supernatural (2,488) The Flash (2,042) Star Trek: Discovery (1,914) Into the Badlands (1,520) Arrow (1,481) Vikings (1,152) American Gods (1,145) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (956)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019