Giriş Kayıt
William Smallwood

William Smallwood


Kameraman

William Smallwood, kameraman.

The League (2009), Gençlik Hayalleri (2002), Zoey 101 (2005), The Sarah Silverman Program. (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 48,304

Aşkın Yüzü
2013 Dram Taşıma Bölümü 6.2 4,742

Çatlak Film
2013 Komedi Taşıma Bölümü 4.3 93,451

Yedi Psikopat
2012 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 224,425

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.9 1,939
2011 Dram Taşıma Bölümü 6.5 3,386

Suçlu Kim?
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 17,861

Büyük Düşüş
2010 Suç Taşıma Bölümü 4.8 1,151
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 6,950

Anneler ve Kızları
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.2 11,018

Tek Başına Bir Adam
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.6 99,760

Karanlık Ülke
2009 Suç Taşıma Bölümü 5.3 4,280
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.2 470

Oyuncu
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 125,039

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 150,217
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 500
2009 Komedi Taşıma Bölümü 8.3 41,169
2008 Komedi Taşıma Bölümü 7.1 3,151
2008 Komedi Taşıma Bölümü 4.9 1,632
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 1,942

İstila
2007 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 5.9 71,464

Kesişen Hayatlar
2007 Suç Taşıma Bölümü 6.1 1,379

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Taşıma Bölümü 7.8 411,267
2006 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 7,773

Benim Zengin Dostlarım
2006 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 24,606
2006 Macera Taşıma Bölümü 6.9 3,895
2005 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 494

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 206,305

Hız Tutkusu
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.2 4,243
2005 Suç Taşıma Bölümü 6.9 37,291
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 12,291
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 38,035
2004 Dram Taşıma Bölümü 7.2 146
2003 Suç Taşıma Bölümü 6.6 20,411

Beşikten Mezara
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 39,277
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 1,063
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.0 320

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 45,039

Akrep Kral
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 123,504
2002 Dram Taşıma Bölümü 5.9 66

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 169,483
2000 Komedi Taşıma Bölümü 8.7 86,352

Astronotun Karısı
1999 Dram Taşıma Bölümü 5.3 50,680
1998 Macera Taşıma Bölümü 5.4 5,985
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.8 845
1996 Suç Taşıma Bölümü 7.3 3,184
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.9 300
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.4 520
1996 Gerilim Taşıma Bölümü 5.7 262

Rüyanın Bedeli
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 111
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 6,793

Olağan Şüpheliler
1995 Suç Taşıma Bölümü 8.6 912,926
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 18,819
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019