Giriş Kayıt
Charles M. Smallwood

Charles M. Smallwood


Kameraman

Charles M. Smallwood, kameraman.

Good Girls Revolt (2015), Destroyer (1988), Desert Saints (2002), Huang Fei Hong jiu er zhi long xing tian xia (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Tarihi Kameraman 7.3 1,000
2015 Dram Kameraman 8.2 4,444
2015 Komedi Kameraman 7.7 12,990
2015 Komedi Kameraman 6.6 70,957
2015 Komedi Kameraman 6.7 496
2013 Dram Kameraman 7.9 22,215

Tehlikeli Yakınlaşmalar
2012 Gerilim Kameraman 5.7 485
2011 Dram Kameraman 7.0 6,799
2011 Gerilim Kameraman 4.5 217

10 Yıl Sonra
2011 Komedi Kameraman 6.1 22,325

Ders Tahtasının Ötesi
2011 Dram Kameraman 7.8 1,784
2011 Komedi Kameraman 5.9 677
2011 Komedi Kameraman 7.3 5,584
2011 Aksiyon Kameraman 4.6 1,673
2011 Komedi Kameraman 7.2 29,193

Yanıtsız Dualar
2010 Dram Kameraman 6.1 367
2010 Dram Kameraman 5.3 1,366
2010 Biyografi Kameraman 7.1 1,543
2010 Komedi Kameraman 5.9 3,832
2010 Dram Kameraman 7.0 48,145
2009 Komedi Kameraman 3.6 577

Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Kameraman 4.7 3,931
2009 Biyografi Kameraman 6.6 784
2009 Komedi Kameraman 3.9 593
2008 Komedi Kameraman 6.7 218

Journeyman 1
2007 Fantastik Kameraman 8.1 8,657
2007 Komedi Kameraman 7.2 164
2007 Komedi Kameraman 7.6 22,620
2006 Suç Kameraman 6.5 1,381
2005 Komedi Kameraman 5.2 493
2004 Macera Kameraman 8.4 450,587

Seks Oyunları 3
2004 Dram Kameraman 4.7 7,382
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 2,822
2002 Dram Kameraman 7.1 161
2000 Suç Kameraman 5.1 471
1998 Aksiyon Kameraman 5.3 169,074

Aşk Ve Dans
1998 Dram Kameraman 5.9 5,408
1997 Aksiyon Kameraman 2.8 9,923

Çığlık
1996 Korku Kameraman 7.2 258,332

Raptiye
1996 Komedi Kameraman 6.9 71,298

Brooklyn Vampiri
1995 Komedi Kameraman 4.5 19,668
1995 Western Kameraman 6.2 444
1995 Aksiyon Kameraman 6.0 1,126

Salak İle Avanak
1994 Komedi Kameraman 7.3 326,431

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Kameraman 6.5 45,736

Maske
1994 Komedi Kameraman 6.9 311,095
1994 Aksiyon Kameraman 6.0 32,812
1993 Komedi Kameraman 5.1 3,563
1993 Dram Kameraman 6.3 94
1992 Dram Kameraman 6.7 3,313
1992 Suç Kameraman 4.8 1,018
1992 Aksiyon Kameraman 5.8 2,286
1992 Komedi Kameraman 6.5 1,591
1991 Bilim-Kurgu Kameraman 5.6 525
1991 Dram Kameraman 5.4 1,022

Ağlayan Çin
1990 Biyografi Kameraman 6.9 459
1990 Komedi Kameraman 7.4 310

İlk Kuvvet
1990 Suç Kameraman 5.7 3,211
1988 Korku Kameraman 4.8 515
1986 Dram Kameraman 5.7 46
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,960) The Flash (2,166) Star Trek: Discovery (2,054) This Is Us (2,044) Vikings (1,174) Arrow (846) The OA (833) American Gods (829) The Blacklist (799) Love, Death & Robots (705)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019