Giriş Kayıt
Robert Small

Robert Small


Görsel Efekt

Robert Small, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

John Malkovich Olmak
1999 Komedi Görsel Efekt 7.8 289,681

Asker
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 49,176

Titanik
1997 Dram Görsel Efekt 7.8 962,473

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 74,151
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 7,218
1995 Macera Görsel Efekt 7.6 247,125

Vampirle Görüşme
1994 Dram Görsel Efekt 7.6 275,291

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 220,789
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019