Giriş Kayıt
Patti Small

Patti Small


Patti Small,

To Sir, with Love II (1996), (1999) Pirates of Silicon Valley (1999), (1988) Elvira: Mistress of the Dark (1988), (1986) Eye of the Tiger (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Müziği
2008 Biyografi Çeşitli 7.0 18,117
2007 Komedi Çeşitli 4.4 2,730
2004 Aksiyon Çeşitli 5.8 909

İnsan Lekesi
2003 Dram Çeşitli 6.3 27,814
1999 Biyografi Çeşitli 7.3 22,487
1996 Dram Çeşitli 6.2 903
1994 Gerilim Çeşitli 4.8 90
1988 Komedi Çeşitli 6.5 11,191
1986 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019