Giriş Kayıt
John A. Small

John A. Small


Kameraman

John A. Small, kameraman.

(1989) Hayvan Mezarlığı (1989), (2001) Kasımda Aşk Başkadır (2001), (1993) Eyvah Karım Bir Katil (1993), (2002) Hayatımdan Çıkar Mısın! (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 86,479

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Kameraman 3.9 1,699

Schmidt Hakkında
2002 Komedi Kameraman 7.2 117,626

Kasımda Aşk Başkadır
2001 Dram Kameraman 6.7 80,647

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Kameraman 4.2 1,318
1997 Aksiyon Kameraman 5.5 24,048

Dev Şeftali
1996 Animasyon Kameraman 6.7 56,390

Müthiş Dadı
1993 Komedi Kameraman 7.0 222,078

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Kameraman 6.9 15,061

Eyvah Karım Bir Katil
1993 Komedi Kameraman 6.4 31,250
1993 Komedi Kameraman 5.0 14,737
1991 Aksiyon Kameraman 5.9 9,253

Hayvan Mezarlığı
1989 Korku Kameraman 6.6 85,445
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019