Giriş Kayıt
Joanne Small

Joanne Small


Joanne Small,

Eyes of Fire (1983), Missing in Action 2: The Beginning (1985), (1994) Uzman (1994), (1997) Vegas Vacation (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 6.5 1,147
2017 Aksiyon Çeşitli 6.1 2,957
2015 Dram Çeşitli 8.1 9,691
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,496

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Çeşitli 8.1 250,392
2006 Dram Çeşitli 7.6 19,167

Kanlı Takip
1998 Aksiyon Çeşitli 5.7 517
1997 Komedi Çeşitli 6.8 1,634
1997 Komedi Çeşitli 5.9 40,543
1997 Komedi Çeşitli 5.0 7,475
1995 Aksiyon Çeşitli 2.5 3,794

Uzman
1994 Aksiyon Çeşitli 5.5 58,622

Acil Servis
1994 Dram Çeşitli 7.8 46,497
1994 Aksiyon Çeşitli 4.4 23,148
1991 Dram Çeşitli 8.2 4,541
1988 Suç Çeşitli 7.3 1,797
1985 Aksiyon Çeşitli 7.8 3,905

Ölülerin Günü
1985 Aksiyon Çeşitli 7.2 58,250
1985 Aksiyon Çeşitli 5.3 6,976
1983 Korku Çeşitli 6.3 647
1980 Korku Çeşitli 3.6 125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019