Giriş Kayıt
Jim Small

Jim Small


Jim Small,

İskelet Anahtar (2005), İnanılmaz Sihirbazlar (2013), Geçmişin Sığınağı (1999), Onunla Bir Gece (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 0 7.4 10,301

Muhteşem Yedili
2016 Aksiyon 0 6.9 169,505
2015 Komedi 0 5.2 916

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi 0 7.4 32,445

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera 0 7.5 577,392
2013 Suç 0 8.3 68,837

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 Komedi 0 5.9 67,772
2012 Komedi 0 6.2 119,280

Nedimeler
2011 Komedi 0 6.8 250,474

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon 0 5.8 167,375
2009 Macera Çeşitli 7.6 461,676

Matrak Adamlar
2009 Komedi 0 6.3 109,344
2009 Suç 0 4.4 3,683

Fi Tarihi
2009 Macera 0 4.9 86,489

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon 0 6.0 80,839
2007 Komedi 0 6.8 62,904

Kan Dökülecek
2007 Dram 0 8.2 466,147
2007 Komedi 0 3.9 5,455

Kaza Kurşunu
2007 Komedi 0 7.0 333,071

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon 0 6.0 220,469

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi 0 5.5 23,727

İskelet Anahtar
2005 Korku 0 6.5 100,167
2004 Dram 0 6.3 276

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç 0 4.6 6,338

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon 0 6.1 42,493

Onunla Bir Gece
2001 Komedi 0 6.1 27,537

Aşk Oyunları
2001 Komedi 0 6.2 48,862

Gerçeğin Peşinde
1999 Dram 0 5.1 18,835

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi 0 6.6 55,890
1998 Romantik 0 6.2 5,840
1998 Komedi 0 7.3 50

Ateşli Geceler
1997 Dram 0 7.9 220,591
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019