Giriş Kayıt
Jennifer Small

Jennifer Small


Sanat Bölümü, Özel Efekt

Jennifer Small, sanat bölümü, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yasaklı Oda
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.1 2,659

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Sanat Bölümü 5.6 79,112

Dünyanın Merkezine Yolculuk
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 103,834

Kaynak
2006 Dram Sanat Bölümü 7.3 215,544

Mayaların Gizemi
1995 Belgesel Özel Efekt 6.5 130
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (372,478) Supernatural (3,259) The Big Bang Theory (2,747) American Gods (2,577) Star Trek: Discovery (1,728) Gotham (1,678) Vikings (1,589) This Is Us (1,209) The Blacklist (883) The Flash (849)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019