Giriş Kayıt
Howard A. Small

Howard A. Small


Howard A. Small,

Çıkış Yok (1987), Yolun Sonu (1981), Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek (1992), Amerikan Jigolo (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 16,580

Son Kahraman
1993 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.3 123,741
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 1,452

Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.2 35,667

İlk Kuvvet
1990 Suç Taşıma Bölümü 5.7 3,211

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 20,101

Cazibe
1989 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 1,491
1988 Dram Taşıma Bölümü 7.5 2,949

Çıkış Yok
1987 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 31,593

Menekşeler Mavidir
1986 Dram Taşıma Bölümü 5.9 721

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 5,989
1985 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 2,774

Bekarlığa Son
1984 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 32,735
1984 Komedi Taşıma Bölümü 6.8 3,690
1982 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 3.5 2,954
1982 Western Taşıma Bölümü 6.5 1,261

Yolun Sonu
1981 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 30,273

Müzik Tutkusu
1980 Müzik Taşıma Bölümü 4.5 3,334

Amerikan Jigolo
1980 Suç Taşıma Bölümü 6.3 19,054
1979 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 5,851

Belalı Dilber
1973 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 8,341

Gangsterler Kralı
1973 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.0 4,148

Beyaz simsek
1973 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 3,367
1973 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.9 441

Blakula 2
1973 Korku Taşıma Bölümü 5.7 1,921
1973 Dram Taşıma Bölümü 6.9 4,137

Silahşörü Destekleyin
1971 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 4,501
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019