Giriş Kayıt
Gary Small

Gary Small


Kameraman

Gary Small, kameraman.

Megaforce (1982), Out on a Limb (1992), (1984) Bekarlığa Son (1984), (1989) İki Erkek Bir Kadın (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 1,452

İlk Kuvvet
1990 Suç Taşıma Bölümü 5.7 3,210

İki Erkek Bir Kadın
1989 Dram Taşıma Bölümü 6.8 20,096
1985 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 2,774

Bekarlığa Son
1984 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 32,720
1982 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 3.5 2,954

Cazcı Kardeşler
1980 Aksiyon Kameraman 7.9 165,665
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019