Giriş Kayıt
Edgar Small

Edgar Small (83)


Oyuncu

Stuart Edgar Waldman, 14 Ağustos 1923 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Yabancılar (1988) yapımıyla biliniyor.

Edgar Small, 23 Aralık 2006 tarihinde (83 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Stuart Edgar Waldman
Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 23 Aralık 2006
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 69 Komedi Oyuncu 5.6 290

48 Saat Daha
1990 67 Aksiyon Oyuncu 5.8 35,090
1990 Dram Oyuncu 6.7 89
1989 Komedi Oyuncu 8.9 220,624

Yabancılar
1988 65 Suç Oyuncu 6.3 13,083
1988 65 Komedi Oyuncu 7.7 6,231

Kızgın
1988 65 Aksiyon Oyuncu 5.3 9,069

Kan Bağı
1987 64 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 1,466
1949 26 Dram Oyuncu 7.4 3,028
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019