Giriş Kayıt
Thomas Smaling

Thomas Smaling


Kameraman

Thomas Smaling, kameraman.

Burn Notice (2007), (1998) Kutsal Adam (1998), (1988) Cocoon: The Return (1988), (1990) Miami Blues (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Kameraman 7.4 11,226

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Kameraman 5.1 3,898
2007 Aksiyon Kameraman 8.0 64,175
2006 Macera Kameraman 5.6 7,366

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Kameraman 6.3 178,152

Takıldım Sana
2003 Komedi Kameraman 5.8 48,610

Justin'den Kelly'e
2003 Komedi Kameraman 2.1 24,348

Kar Köpekleri
2002 Macera Kameraman 5.1 23,336

Belanın Böylesi
2002 Komedi Kameraman 6.5 18,962

Kutsal Adam
1998 Komedi Kameraman 4.9 18,001

Ah Mary Vah Mary
1998 Komedi Kameraman 7.1 273,008

Vahşi Şeyler
1998 Suç Kameraman 6.5 100,330

Striptiz
1996 Komedi Kameraman 4.4 39,553
1996 Aile Kameraman 6.0 8,950
1995 Komedi Kameraman 5.4 4,978
1995 Macera Kameraman 6.4 403

Son Mohikan
1992 Aksiyon Kameraman 7.8 134,638
1990 Suç Kameraman 6.4 7,107

Çılgın Aile
1989 Komedi Kameraman 7.0 40,464
1988 Macera Kameraman 5.4 14,055

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Kameraman 5.0 12,311
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019