Giriş Kayıt
Todd Slyapich

Todd Slyapich


Kameraman

Todd Slyapich, kameraman.

(1995) Tam Zamanında (1995), (1998) Katiller (1998), (1998) Aşk Ve Dans (1998), (1989) Disorganized Crime (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennetin Ötesi
2000 Dram Kameraman 5.1 7,938
2000 Korku Kameraman 4.8 16,183
1998 Suç Kameraman 5.5 1,998

Aşk Ve Dans
1998 Dram Kameraman 5.9 5,404
1998 Komedi Kameraman 6.6 53,510

Katiller
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 25,409

Para Konuşur
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 25,876

Tam Zamanında
1995 Suç Kameraman 6.3 36,395
1989 Aksiyon Kameraman 6.3 1,956
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019