Giriş Kayıt
Yevgenia Slovtsova

Yevgenia Slovtsova


Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Yevgenia Slovtsova, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yangında Geçit Yok
1968 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 298
1966 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 47
1960 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 65
1955 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 226
1950 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.4 33
1947 Komedi Sanat Bölümü 7.7 917
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018