Giriş Kayıt
Yevgenia Slovtsova

Yevgenia Slovtsova


Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Yevgenia Slovtsova, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yangında Geçit Yok
1968 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 305
1966 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.0 48
1960 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 67
1955 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 227
1950 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 7.3 35
1947 Komedi Sanat Bölümü 7.7 935
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018