Giriş Kayıt
John J. Slove Jr.

John J. Slove Jr. (3)


Sanat Bölümü, Özel Efekt

John J. Slove Jr., 17 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü, Özel efekt.

Boss (2011), (1993) Kaçak (1993), (1994) Katil Doğanlar (1994), (2015) Empire (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 7.6 34,222

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 276,983

Uyumsuz
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 390,710

Çelik Adam
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.1 628,757
2011 Suç Sanat Bölümü 8.1 16,315

Salgın
2011 Dram Özel Efekt 6.6 198,073

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 359,154

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,411

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 164,468

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,993,700

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.7 17,382

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Sanat Bölümü 7.1 110,014

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,522

Ayrılık
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 114,065

Göl Evi
2006 Dram Sanat Bölümü 6.8 127,008

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Sanat Bölümü 6.0 97,107

Buz Hasadı
2005 Komedi Özel Efekt 6.3 22,075

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.8 13,115
2003 Dram Sanat Bölümü 7.1 3,048

Azap Yolu
2002 Suç Sanat Bölümü 7.7 224,233

Berber Dükkanı
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.3 27,337

Aman Doktor
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.8 10,200

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Sanat Bölümü 4.2 18,096

Aşk Mektubu
1999 Dram Sanat Bölümü 6.2 32,757

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 86,942
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.0 6,120
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.7 37,926

Tepki
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 44,365

Richie Rich
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 56,749

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Sanat Bölümü 6.5 27,148

Katil Doğanlar
1994 Suç Sanat Bölümü 7.3 195,684

Bebek Firarda
1994 Macera Sanat Bölümü 6.0 39,727
1994 Suç Sanat Bölümü 6.2 7,111

Kaçak
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 239,596
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018