Giriş Kayıt
John J. Slove Jr.

John J. Slove Jr. (3)


Sanat Bölümü, Özel Efekt

John J. Slove Jr., 17 Temmuz 2015 doğumlu sanat bölümü, Özel efekt.

Boss (2011), (1993) Kaçak (1993), (1994) Katil Doğanlar (1994), (2015) Empire (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Sanat Bölümü 7.6 33,903

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 275,597

Uyumsuz
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 388,460

Çelik Adam
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.1 625,010
2011 Suç Sanat Bölümü 8.1 16,272

Salgın
2011 Dram Özel Efekt 6.6 196,852

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 357,674

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.1 3,365

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 163,748

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 9.0 1,974,849

Çılgın Rekabet
2008 Komedi Sanat Bölümü 5.7 17,315

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Sanat Bölümü 7.1 109,605

Hapishane Muhabbeti
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.0 21,428

Ayrılık
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.8 113,175

Göl Evi
2006 Dram Sanat Bölümü 6.8 126,213

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Sanat Bölümü 6.0 96,296

Buz Hasadı
2005 Komedi Özel Efekt 6.3 21,922

Berber Dükkanı 2
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.7 12,978
2003 Dram Sanat Bölümü 7.1 3,032

Azap Yolu
2002 Suç Sanat Bölümü 7.7 223,029

Berber Dükkanı
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.3 27,141

Aman Doktor
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.8 10,135

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Sanat Bölümü 4.2 17,997

Aşk Mektubu
1999 Dram Sanat Bölümü 6.2 32,530

Kaçakların Peşinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 86,417
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.0 6,049
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.7 37,704

Tepki
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 44,139

Richie Rich
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 56,423

34. Cadde'de Mucize
1994 Aile Sanat Bölümü 6.5 26,585

Katil Doğanlar
1994 Suç Sanat Bölümü 7.3 194,516

Bebek Firarda
1994 Macera Sanat Bölümü 6.0 39,351
1994 Suç Sanat Bölümü 6.2 7,067

Kaçak
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 238,212
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018