Giriş Kayıt
Sara Jane Slotnick

Sara Jane Slotnick (3)


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Sara Jane Slotnick, 17 Temmuz 2015 San Francisco, California, ABD doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Rehine (2006), Küçük Kahraman (2007), Nowhere (1997), Buying the Cow (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Temmuz 2015
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.0 7,951
2016 1 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 26,228
2016 Suç Kostüm Bölümü 6.2 3,913
2015 Suç Kostüm Bölümü 7.1 9,463
2015 Komedi Kostüm Bölümü 7.5 6,855
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.1 2,273

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 59,617
2011 Dram Kostüm Bölümü 6.9 520
2011 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 28,937

Kirli İş
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 738

Kralı Korumak
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.8 308

Küçük Kahraman
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 11,112

Rehine
2006 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.9 93,689

Deep Attack
2004 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.6 670

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 2,944
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 6,239

Charlie'nin Melekleri
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.5 159,235
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.3 4,890
1999 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 361
1998 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.9 1,827
1998 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.2 2,699

Soğuk Kalpler
1997 Suç Kostüm Tasarımcısı 4.6 864
1997 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 7,443
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.3 103
1996 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 1,573
1996 Suç Kostüm Tasarımcısı 5.2 395

Şişman
1995 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 4,071
1994 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 792
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018