Giriş Kayıt
Stana Slosserova

Stana Slosserova


Kostümcü

Stana Slosserova, kostümcü.

Düşman Hattında (2001), Aşkın Peşinde (2004), Umut Bahçesi (2017), Zindan Ve Ejderha (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.2 20,655

Umut Bahçesi
2017 Biyografi Kostüm Bölümü 7.0 28,063
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 332,063

Av Partisi
2007 Macera Kostüm Bölümü 6.9 23,356

Aşkın Peşinde
2004 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 33,227

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.7 329,145

Cehennemden Gelen
2001 Korku Kostüm Bölümü 6.8 136,537

Düşman Hattında
2001 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 93,181

Umut Çicekleri
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.1 5,735

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Kostüm Bölümü 3.7 29,632

Gladyatör
2000 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.5 1,158,933

Korkusuz Soyguncular
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.4 9,156
1998 Dram Kostüm Bölümü 6.2 339

Pamuk Prenses: Bir Korku Masalı
1997 Fantastik Kostüm Bölümü 6.3 9,050
1997 Macera Kostüm Bölümü 5.7 1,275

Güzel Dadı Çirkin Kral
1997 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 7,579
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018