Giriş Kayıt
Thomas E. Slocum

Thomas E. Slocum


Kameraman, Görsel Efekt

Thomas E. Slocum, kameraman, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 490,741
1990 Komedi Kameraman 5.6 409
1986 Dram Kameraman 5.9 476
1985 Komedi Kameraman 4.7 1,173
1984 Dram Kameraman 5.0 3,307
1984 Komedi Kameraman 5.0 442
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019