Giriş Kayıt
Steve Slocombe

Steve Slocombe


Kameraman

Steve Slocombe, kameraman.

Doctor Who (2005), (2010) Sherlock (2010), (2005) Cehenneme Bir Adım (2005), (2006) Torchwood (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 7.8 5,968
2013 Suç Kameraman 7.6 7,970
2011 Macera Kameraman 7.3 4,252
2010 Suç Kameraman 9.1 716,124
2009 Macera Kameraman 7.5 3,585
2007 Dram Kameraman 7.4 4,697
2006 Aksiyon Kameraman 7.8 36,696

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Kameraman 7.2 185,636

Hınzır Dadı
2005 Komedi Kameraman 6.8 31,630
2005 Macera Kameraman 8.7 184,847

Soğuk ve Karanlık
2005 Suç Kameraman 4.1 922
2001 Dram Kameraman 5.4 432
2000 Komedi Kameraman 3.6 1,008
1998 Komedi Kameraman 6.7 2,357
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019