Giriş Kayıt
Cricket Sloat

Cricket Sloat


Kameraman

Cricket Sloat, kameraman.

(2006) Prestij (2006), (1997) Hava Kuvvetleri Bir (1997), (2001) Benim Adım Sam (2001), (2005) Dick Ve Jane İşbaşında (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Seansı 2
2016 Korku Kameraman 7.4 197,229

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Kameraman 7.8 590,100

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Kameraman 6.3 37,730

Karınca Adam
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 507,064
2015 Komedi Kameraman 6.6 71,784

Pasta
2014 Dram Kameraman 6.4 33,212

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Kameraman 6.3 145,266

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Kameraman 6.2 37,548

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Kameraman 7.4 22,313

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Kameraman 7.8 671,658

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 109,527

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Kameraman 4.8 182,309

Usta
2012 Dram Kameraman 7.1 132,219

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Kameraman 7.6 328,303
2011 Aksiyon Kameraman 7.0 688,265

Başlangıç
2010 Aksiyon Kameraman 8.8 1,852,716
2010 Komedi Kameraman 6.1 33,774

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 366,102

Bay Evet
2008 Komedi Kameraman 6.8 311,928

Demir Adam
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 871,089

Tehlikeli Aslar
2006 Aksiyon Kameraman 6.7 131,776

Prestij
2006 Dram Kameraman 8.5 1,072,952

Amerikan Rüyaları
2006 Komedi Kameraman 5.5 23,727

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Kameraman 6.1 125,631

Mükemmel
2004 Komedi Kameraman 6.4 74,117

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Kameraman 7.3 504,176

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Kameraman 6.7 103,856

İtalyan İşi
2003 Aksiyon Kameraman 7.0 323,501

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 240,482

Bir Sonraki Cuma
2002 Komedi Kameraman 5.8 23,877

Beyaz Zakkum
2002 Dram Kameraman 7.2 28,294

Günahkar
2001 Suç Kameraman 7.3 71,595

Benim Adım Sam
2001 Dram Kameraman 7.6 136,296

Yıldönümü Kutlaması
2001 Dram Kameraman 6.3 7,852
2001 Komedi Kameraman 5.8 864
2000 Komedi Kameraman 5.6 8,791

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 Dram Kameraman 7.2 107,500

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 147,489

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.9 144,864

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kameraman 6.1 58,865

Büyük Lebowski
1998 Komedi Kameraman 8.1 666,833

Kirli Yarış
1998 Komedi Kameraman 6.7 26,126
1998 Romantik Kameraman 5.6 6,360

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 62,948

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 168,033

Tatlı Yalanlar
1997 Komedi Kameraman 6.2 39,128

Havada Panik
1997 Aksiyon Kameraman 4.8 10,057

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 12,766

Tehdit
1995 Aksiyon Kameraman 6.6 101,341
1995 Dram Kameraman 6.2 2,466

Kukla Efendileri
1994 Korku Kameraman 5.9 7,812

Gecenin Rengi
1994 Dram Kameraman 5.1 21,379
1994 Komedi Kameraman 5.6 2,302
1993 Macera Kameraman 5.7 1,329

Sadece Justice
1993 Dram Kameraman 6.0 11,328

Drakula
1992 Korku Kameraman 7.5 174,514

Mambo Kralları
1992 Dram Kameraman 6.5 4,785

Sıkı Atışlar
1991 Aksiyon Kameraman 6.7 92,206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019