Giriş Kayıt
James P. Slingluff

James P. Slingluff


Sesler

James P. Slingluff, sesler.

T-Force (1994), The Evil Within (2017), The Fallen Ones (2005), Lady Magdalene's (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Sesler 5.6 2,451
2008 Aksiyon Sesler 2.5 909

Ölümüne Savaş 2
2007 Aksiyon Sesler 4.5 1,828
2007 Dram Sesler 4.7 2,499
2006 Komedi Sesler 3.8 618
2005 Dram Sesler 6.6 512
2005 Korku Sesler 3.8 769
2004 Komedi Sesler 6.2 31
2004 Korku Sesler 4.3 155
2004 Bilim-Kurgu Sesler 5.0 230
2004 Dram Sesler 6.2 434

Kutu
2003 Suç Sesler 5.0 430
2001 Suç Sesler 5.3 695
2000 Dram Sesler 6.6 196

Büyük Kaos
2000 Aksiyon Sesler 4.8 355
2000 Aksiyon Sesler 4.0 164
1998 Aksiyon Sesler 4.8 845

Yıldız Çocuk
1997 Macera Sesler 5.4 2,279
1997 Aksiyon Sesler 4.6 971

Gökdelende Panik
1996 Aksiyon Sesler 2.8 2,177
1996 Aksiyon Sesler 5.0 411
1996 Aksiyon Sesler 4.8 409
1996 Aksiyon Sesler 5.0 115
1995 Aksiyon Sesler 3.8 497
1995 Aksiyon Sesler 5.5 282
1995 Aksiyon Sesler 5.4 339
1995 Aksiyon Sesler 4.0 482
1995 Macera Sesler 3.2 363
1994 Aksiyon Sesler 4.3 508
1994 Aksiyon Sesler 3.5 972

Af Yok
1994 Aksiyon Sesler 5.3 467
1993 Aksiyon Sesler 4.6 316
1993 Dram Sesler 4.4 83
1993 Aksiyon Sesler 4.5 236

Onur Savaşı
1993 Aksiyon Sesler 4.5 155
1992 Aksiyon Sesler 4.3 563

Maksimum Güç
1992 Aksiyon Sesler 4.5 244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019