Giriş Kayıt
Richard King Slifka

Richard King Slifka


Görsel Efekt, Özel Efekt, Makyaj

Richard King Slifka, görsel efekt, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 308,939

Başlangıç
2010 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 1,853,008

Zindan Adası
2010 Gizem Görsel Efekt 8.1 1,012,869

Zor Ölüm 4.0
2007 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 372,108
2004 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 3,619

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Özel Efekt 6.4 68,245

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 71,477

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 111,026

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 112,357

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 67,162

Son Durak
2000 Korku Görsel Efekt 6.7 212,332

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Görsel Efekt 5.9 115,789

Robot Adam
1999 Dram Görsel Efekt 6.9 102,824
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 1,680

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 58,871

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 65,430

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 252,011

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 168,033

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 61,729

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 498,042

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 166,197
1989 Komedi Makyaj 6.1 10,172
1988 Korku Özel Efekt 6.5 28,357
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019