Giriş Kayıt
Deirdre Slevin

Deirdre Slevin


Editör, Editör

Deirdre Slevin, editör, editör.

Hayatımın Tatili (2006), Because of Winn-Dixie (2005), Snow Flower and the Secret Fan (2011), Hayat Yolu (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 5.5 310
2012 Belgesel Editör 7.0 833
2011 Dram Editör 6.1 3,438

Hayat Yolu
2008 Dram Editör 6.7 3,015

Bin Yıllık Hayır Duası
2007 Dram Editör 6.7 1,002
2007 Dram Editör 5.0 294

Hayatımın Tatili
2006 Macera Editör 6.5 26,159
2005 Komedi Editör 6.4 9,789

Aşk Masalı
2002 Komedi Editorial Department 5.2 79,028
2001 Dram Editorial Department 7.4 167,588
2000 Komedi Editorial Department 6.0 212

Dünya Haritası
1999 Dram Editorial Department 6.6 3,850

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Editorial Department 6.2 66,464

Kuşatma
1998 Aksiyon Editorial Department 6.3 64,908

Omuz Omuza
1998 Komedi Editorial Department 6.8 56,103

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Editorial Department 6.9 79,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019