Giriş Kayıt
Bill Slemmons

Bill Slemmons


Kameraman

Bill Slemmons, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zafer Yolu
2003 Dram Kameraman 7.3 63,349

Başımın Belası
2003 Komedi Kameraman 5.6 33,256
2001 Aksiyon Kameraman 6.1 294,054

Ed TV
1999 Komedi Kameraman 6.1 39,748

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Kameraman 7.3 480,361

Bordello'nun Kanı
1996 Korku Kameraman 5.3 12,331

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 9,508
1990 Komedi Kameraman 4.3 7,062
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019