Giriş Kayıt
James Sleeper

James Sleeper


Görsel Efekt

James Sleeper, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 110,845

Kaya
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 290,793

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Görsel Efekt 8.2 711,585
1988 Fantastik Görsel Efekt 5.6 3,052

He-man Ve Dünyalar Hakimi
1987 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 33,179
1987 Komedi Görsel Efekt 2.2 7,676
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019