Giriş Kayıt
Phillipa Sledge

Phillipa Sledge


Sanat Bölümü

Phillipa Sledge, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Fantastik Sanat Bölümü 6.9 235,067

Yağmurcu
1997 Suç Sanat Bölümü 7.1 55,595

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 82,660

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 78,974

Gizli Gerçek
1995 Suç Sanat Bölümü 6.4 22,430
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019