Giriş Kayıt
James Slavin

James Slavin


Özel Efekt, Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Makyaj

James Slavin, Özel efekt, görsel efekt, sanat bölümü, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.2 697,803

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 225,837

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.7 202,088

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 497,989
1991 Korku Özel Efekt 6.3 3,281

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Makyaj 5.1 32,472
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.9 4,362
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019