Giriş Kayıt
Susan Slattery

Susan Slattery


Susan Slattery,

Bermuda Triangle (1996), Just Ask My Children (2001), (2012) Haber Stüdyosu (2012), (2006) Big Love (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Çeşitli 7.8 5,806

Silikon Vadisi
2014 Komedi Çeşitli 8.5 98,959

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 94,131
2010 Suç Çeşitli 7.6 27,062
2008 Dram Çeşitli 7.9 217,029
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,891
2001 Dram Çeşitli 7.3 685
1998 Dram Çeşitli 7.1 67,465
1996 Macera Çeşitli 5.0 601
1990 Suç Çeşitli 6.4 9,319
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019