Giriş Kayıt
Susan Slattery

Susan Slattery


Susan Slattery,

Bermuda Triangle (1996), Just Ask My Children (2001), (2012) Haber Stüdyosu (2012), (2006) Big Love (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Çeşitli 7.8 5,528

Silikon Vadisi
2014 Komedi Çeşitli 8.6 97,288

Haber Stüdyosu
2012 Dram Çeşitli 8.6 93,238
2010 Suç Çeşitli 7.6 26,871
2008 Dram Çeşitli 7.9 216,136
2006 Dram Çeşitli 7.6 18,820
2001 Dram Çeşitli 7.3 684
1998 Dram Çeşitli 7.1 66,598
1996 Macera Çeşitli 5.0 601
1990 Suç Çeşitli 6.4 9,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018