Giriş Kayıt
Sean Slattery

Sean Slattery


Kameraman

Sean Slattery, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Kameraman 4.0 304

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 551,506

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 346,371
2001 Suç Kameraman 5.9 755
2000 Komedi Kameraman 5.7 1,148
1999 Dram Kameraman 5.4 649
1998 Suç Kameraman 6.4 3,324

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Kameraman 7.0 486,996

Mavi Gök
1994 Dram Kameraman 6.4 6,122
1993 Korku Kameraman 5.0 1,312
1993 Macera Kameraman 4.1 1,444
Dizi Altyazıları
True Detective (7,357) Vikings (3,766) Shameless (2,653) The Punisher (1,493) The Flash (1,432) Outlander (1,363) Arrow (1,361) The Big Bang Theory (1,297) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019