Giriş Kayıt
Sean Slattery

Sean Slattery


Kameraman

Sean Slattery, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Korku Kameraman 4.0 303

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Kameraman 8.0 548,881

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 343,819
2001 Suç Kameraman 5.9 749
2000 Komedi Kameraman 5.6 1,138
1999 Dram Kameraman 5.4 648
1998 Suç Kameraman 6.4 3,308

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Kameraman 7.0 482,841

Mavi Gök
1994 Dram Kameraman 6.4 6,059
1993 Korku Kameraman 5.0 1,293
1993 Macera Kameraman 4.1 1,423
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018