Giriş Kayıt
Philip J. Slattery

Philip J. Slattery


Sesler

Philip J. Slattery, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Adam
1998 Komedi Sesler 4.9 17,781

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Sesler 7.0 213,547

Umut Dalgaları
1998 Dram Sesler 5.9 21,921

Para Konuşur
1997 Aksiyon Sesler 6.2 25,605
1997 Dram Sesler 7.3 64,390

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sesler 6.5 13,062
1996 Dram Sesler 5.7 5,443

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Sesler 7.1 35,233

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Sesler 7.3 32,803

Uçan fil
1995 Aksiyon Sesler 5.0 7,728
1994 Dram Sesler 5.9 3,230

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sesler 6.4 45,754
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018