Giriş Kayıt
Philip J. Slattery

Philip J. Slattery


Sesler

Philip J. Slattery, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kutsal Adam
1998 Komedi Sesler 4.9 17,921

Bitirim İkili
1998 Aksiyon Sesler 7.0 215,805

Umut Dalgaları
1998 Dram Sesler 6.0 22,123

Para Konuşur
1997 Aksiyon Sesler 6.2 25,783
1997 Dram Sesler 7.3 64,921

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Sesler 6.5 13,269
1996 Dram Sesler 5.7 5,507

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Sesler 7.1 35,664

Sevgili Öğretmenim
1995 Dram Sesler 7.3 33,042

Uçan fil
1995 Aksiyon Sesler 5.0 7,796
1994 Dram Sesler 5.9 3,257

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sesler 6.4 46,094
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019