Giriş Kayıt
Matt Slattery

Matt Slattery


Kameraman

Matt Slattery, kameraman.

H2O: Just Add Water (2006), BeastMaster (1999), First Daughter (1999), Man of Tai Chi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman 4.5 2,319
2018 Biyografi Kameraman 5.4 19,588
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 403,145

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Kameraman 6.1 183,698
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 6,683

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Kameraman 4.6 2,791

Geçmişin İzleri
2013 Biyografi Kameraman 7.1 33,682
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 31,966

Macera Adası 2
2013 Macera Kameraman 5.0 1,414
2013 Komedi Kameraman 7.3 2,336

Çin Falı
2012 Aksiyon Kameraman 6.1 18,857
2012 Suç Kameraman 7.5 409

Macera Adası
2008 Macera Kameraman 6.0 30,778

Lanetli Topraklar
2008 Korku Kameraman 5.9 64,604

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Kameraman 6.1 47,833

Denizci
2006 Aksiyon Kameraman 4.7 30,201

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Kameraman 5.3 34,710
2006 Dram Kameraman 7.3 10,376

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Kameraman 6.7 19,931
2001 Aksiyon Kameraman 6.6 3,578
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 1,807
1999 Komedi Kameraman 5.7 860

Karanlık Şehir
1998 Dram Kameraman 7.7 173,909

Cennet Yolu
1997 Dram Kameraman 6.8 4,718

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Kameraman 6.1 17,213

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Kameraman 3.8 59,028

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Kameraman 7.0 21,562
1987 Aksiyon Kameraman 4.3 768

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Kameraman 6.6 24,182
1986 Tarihi Kameraman 5.9 112
1986 Kameraman 6.8 8

Mad Max 3
1985 Aksiyon Kameraman 6.3 115,142

Gemİde İsyan
1984 Macera Kameraman 7.1 20,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018