Giriş Kayıt
Matt Slattery

Matt Slattery


Kameraman

Matt Slattery, kameraman.

H2O: Just Add Water (2006), BeastMaster (1999), First Daughter (1999), Man of Tai Chi (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Kameraman 4.5 2,462
2018 Biyografi Kameraman 5.4 21,418
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 423,237

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Kameraman 6.1 187,309
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 6,779

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Kameraman 4.6 2,815

Geçmişin İzleri
2013 Biyografi Kameraman 7.1 33,932
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 32,221

Macera Adası 2
2013 Macera Kameraman 5.0 1,435
2013 Komedi Kameraman 7.3 2,346

Çin Falı
2012 Aksiyon Kameraman 6.1 19,014
2012 Suç Kameraman 7.5 411

Macera Adası
2008 Macera Kameraman 6.0 31,017

Lanetli Topraklar
2008 Korku Kameraman 5.9 64,878

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Kameraman 6.1 48,002

Denizci
2006 Aksiyon Kameraman 4.7 30,406

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Kameraman 5.3 34,991
2006 Dram Kameraman 7.3 10,502

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Kameraman 6.7 20,142
2001 Aksiyon Kameraman 6.6 3,578
1999 Aksiyon Kameraman 6.4 1,820
1999 Komedi Kameraman 5.7 865

Karanlık Şehir
1998 Dram Kameraman 7.7 175,000

Cennet Yolu
1997 Dram Kameraman 6.8 4,748

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Kameraman 6.1 17,383

Sokak Dövüşçüsü
1994 Aksiyon Kameraman 3.9 59,621

Sisteki Goriller
1988 Biyografi Kameraman 7.0 21,726
1987 Aksiyon Kameraman 4.3 775

Sivrisinek Sahili
1986 Macera Kameraman 6.6 24,378
1986 Tarihi Kameraman 5.9 112
1986 Kameraman 6.8 8

Mad Max 3
1985 Aksiyon Kameraman 6.3 115,986

Gemİde İsyan
1984 Macera Kameraman 7.1 21,176
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019