Giriş Kayıt
Judy Slattery

Judy Slattery


Yönetmen Asistanı

Judy Slattery, yönetmen asistanı.

Bak Bu Da Konuşuyor (1990), Nick Fury: Agent of Shield (1998), Generation X (1996), Watchtower (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Yönetmen Asistanı 4.7 672
2001 Macera Yönetmen Asistanı 4.6 1,526

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Yönetmen Asistanı 4.6 2,573
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.7 2,330
1996 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.7 1,480

İskoçyalı
1992 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 11,675
1992 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,248

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 40,839

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Çeşitli 5.8 70,901
1988 Dram Çeşitli 6.3 4,865

Büyük Tuzak
1987 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 1,732
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018