Giriş Kayıt
Dave Slattery

Dave Slattery


Sanat Bölümü

Dave Slattery, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Sanat Bölümü 6.1 79,998

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Sanat Bölümü 7.3 193,479

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Sanat Bölümü 5.5 50,977

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 626,429

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 82,673

Karga 2
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 17,689

Anne
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,195
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 3,409
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019