Giriş Kayıt
Dave Slattery

Dave Slattery


Sanat Bölümü

Dave Slattery, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Sanat Bölümü 6.1 78,418

Güneşin Karanlığında
2011 Suç Sanat Bölümü 7.3 192,199

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Sanat Bölümü 5.5 50,287

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 620,529

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.5 79,862

Karga 2
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 17,529

Anne
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,143
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.7 3,376
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018