Giriş Kayıt
John Slatsky

John Slatsky


Sanat Bölümü

John Slatsky, sanat bölümü.

(1996) Son Adam (1996), (1984) Nehir (1984), (1990) Kaçış (1990), (1980) A Change of Seasons (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 112,380

Başkanın Adamları
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 73,241

Son Adam
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 49,043

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sanat Bölümü 6.1 12,481
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 5,667

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 67,613

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.5 91,446

Kaçış
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 2,883

Nehir
1984 Dram Sanat Bölümü 6.3 5,652
1980 Komedi Sanat Bölümü 5.2 767
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018