Giriş Kayıt
John Slatsky

John Slatsky


Sanat Bölümü

John Slatsky, sanat bölümü.

(1996) Son Adam (1996), (1984) Nehir (1984), (1990) Kaçış (1990), (1980) A Change of Seasons (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.5 113,179

Başkanın Adamları
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 73,646

Son Adam
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 49,454

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Sanat Bölümü 6.1 12,568
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 5,718

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 68,100

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.5 92,441

Kaçış
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 2,931

Nehir
1984 Dram Sanat Bölümü 6.3 5,716
1980 Komedi Sanat Bölümü 5.2 775
Dizi Altyazıları
Vikings (12,066) The Punisher (5,673) True Detective (3,791) The Big Bang Theory (3,188) Supernatural (3,166) Luther (2,499) Gotham (2,251) The Blacklist (1,773) Star Trek: Discovery (1,663) Project Blue Book (1,615)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019