Giriş Kayıt
Tandi Slater

Tandi Slater


Yapım Yöneticisi

Tandi Slater, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 57,065

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.3 20,234
1990 Aksiyon Çeşitli 5.4 3,049
1988 Komedi Çeşitli 5.4 747
1988 Aksiyon Çeşitli 4.7 736
1985 Korku 4.3 2,901
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 3,368

Tutku Suçları
1984 Dram Çeşitli 6.3 5,659
1984 Aksiyon Çeşitli 4.9 681
1982 Dram Çeşitli 3.4 131
Dizi Altyazıları
True Detective (7,378) Vikings (3,784) Shameless (2,658) The Punisher (1,499) The Flash (1,442) Arrow (1,364) Outlander (1,363) The Big Bang Theory (1,301) Supernatural (1,144) Black Mirror (1,109)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019