Giriş Kayıt
Tandi Slater

Tandi Slater


Yapım Yöneticisi

Tandi Slater, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Peki Ya Bob?
1991 Komedi Çeşitli 7.0 56,581

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Çeşitli 5.3 19,987
1990 Aksiyon Çeşitli 5.4 3,019
1988 Komedi Çeşitli 5.4 731
1988 Aksiyon Çeşitli 4.6 724
1985 Korku 4.3 2,873
1985 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 3,326
1985 Aksiyon Çeşitli 4.9 652

Tutku Suçları
1984 Dram Çeşitli 6.4 5,571
1982 Dram Çeşitli 3.4 129
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018