Giriş Kayıt
Robin Slater

Robin Slater


Makyaj

Robin Slater, makyaj.

Agneepath (2012), Bang Bang (2014), The Beatles Anthology (1995), Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Makyaj 5.9 545
2014 Aksiyon Makyaj 5.5 19,558
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 20,087
2010 Komedi Makyaj 7.5 618

Benim Adım Khan
2010 Dram Makyaj 8.0 89,030

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Makyaj 6.3 12,796
2007 Dram Makyaj 6.8 1,172
2006 Aksiyon Makyaj 8.1 18,437

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 63,485

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 130,129

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Makyaj 6.4 28,432
2005 Dram Makyaj 7.0 271,732
2005 Suç Makyaj 6.5 1,257
2004 Dram Makyaj 7.1 894

Yeni Evli
2003 Komedi Makyaj 5.5 63,405

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Makyaj 5.9 111,887

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 199,253

Yapay Zeka
2001 Macera Makyaj 7.1 270,542

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 38,323

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 89,940

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 180,140

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 58,241
1997 Komedi Makyaj 5.8 293
1995 Belgesel Makyaj 9.4 4,901
1993 Komedi Makyaj 5.9 464
1992 Korku Makyaj 5.9 579
1988 Korku Makyaj 4.4 127
Dizi Altyazıları
True Detective (7,086) Vikings (5,692) The Punisher (2,565) Shameless (2,142) The Big Bang Theory (2,014) Supernatural (1,975) Outlander (1,789) Gotham (1,391) The Blacklist (1,240) Black Mirror (1,163)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019