Giriş Kayıt
Robin Slater

Robin Slater


Makyaj

Robin Slater, makyaj.

Agneepath (2012), Bang Bang (2014), The Beatles Anthology (1995), Tim and Eric Awesome Show, Great Job! Chrimbus Special (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Makyaj 5.9 520
2014 Aksiyon Makyaj 5.5 19,286
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 19,831
2010 Komedi Makyaj 7.5 599

Benim Adım Khan
2010 Dram Makyaj 8.0 87,787

Zack & Cody Güvertede
2008 Aksiyon Makyaj 6.3 12,560
2007 Dram Makyaj 6.8 1,163
2006 Aksiyon Makyaj 8.1 18,328

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 63,036

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Makyaj 7.4 129,334

Zack & Cody'nin Lüks Yaşamı
2005 Komedi Makyaj 6.4 28,092
2005 Dram Makyaj 7.0 269,222
2005 Suç Makyaj 6.5 1,232
2004 Dram Makyaj 7.1 887

Yeni Evli
2003 Komedi Makyaj 5.5 62,959

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Makyaj 5.9 111,413

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 198,114

Yapay Zeka
2001 Macera Makyaj 7.1 268,608

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Makyaj 7.5 37,649

Şaşkın
2000 Komedi Makyaj 6.0 89,400

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 169,625

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 57,695
1997 Komedi Makyaj 5.8 291
1995 Belgesel Makyaj 9.4 4,855
1993 Komedi Makyaj 5.9 457
1992 Korku Makyaj 5.9 575
1988 Korku Makyaj 4.4 125
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018