Giriş Kayıt
Robert L. Slater

Robert L. Slater


Özel Efekt

Robert L. Slater, Özel efekt.

Felekten Bir Gece 3 (2013), Evrim (2014), (1997) Titanik (1997), (1999) 13. Savaşçı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldızlararası
2014 Macera Özel Efekt 8.6 1,228,208

Evrim
2014 Dram Özel Efekt 6.3 199,619

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Özel Efekt 5.8 261,325

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.4 1,341,208

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.6 234,002

Başlangıç
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.8 1,765,373

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.5 185,764

Koruyucu
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.9 81,812

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Özel Efekt 7.3 597,233

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Özel Efekt 6.8 180,595
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 223,622

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 67,239

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 98,027

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Özel Efekt 6.6 109,016

Titanik
1997 Dram Özel Efekt 7.8 919,163
Dizi Altyazıları
Origin (3,115) Narcos: Mexico (2,701) The Big Bang Theory (1,915) Titans (1,907) Supernatural (1,754) Doctor Who (1,506) The Last Ship (1,243) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,061) La Casa de Papel (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018