Giriş Kayıt
Robert L. Slater

Robert L. Slater


Özel Efekt

Robert L. Slater, Özel efekt.

Felekten Bir Gece 3 (2013), Evrim (2014), (1997) Titanik (1997), (1999) 13. Savaşçı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldızlararası
2014 Macera Özel Efekt 8.6 1,251,474

Evrim
2014 Dram Özel Efekt 6.3 201,386

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Özel Efekt 5.8 264,235

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.4 1,355,357

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.6 235,612

Başlangıç
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.8 1,790,076

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Özel Efekt 6.5 187,359

Koruyucu
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.9 82,218

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Özel Efekt 7.3 602,301

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Özel Efekt 6.8 182,360
2004 Aksiyon Özel Efekt 6.1 225,276

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 67,636

Şeytanın Günü
1999 Aksiyon Özel Efekt 5.7 98,686

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Özel Efekt 6.6 109,518

Titanik
1997 Dram Özel Efekt 7.8 931,733
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019