Giriş Kayıt
Peter Slater

Peter Slater


Sesler

Peter Slater, sesler.

Red Rock (2015), (2005) Tutku Çemberi (2005), (2001) Yaşamın Kıyısında (II) (2001), (2000) Islahevi Çocuğu (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Sesler 6.7 68
2015 Suç Sesler 7.6 515

Tutku Çemberi
2005 Dram Sesler 6.1 4,523

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Sesler 7.1 3,519

Islahevi Çocuğu
2000 Dram Sesler 6.8 2,172
1999 Komedi Sesler 6.6 1,908
1998 Dram Sesler 6.6 712
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018