Giriş Kayıt
Peter Slater

Peter Slater


Sesler

Peter Slater, sesler.

Red Rock (2015), (2005) Tutku Çemberi (2005), (2001) Yaşamın Kıyısında (II) (2001), (2000) Islahevi Çocuğu (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Sesler 6.7 79
2015 Suç Sesler 7.6 523

Tutku Çemberi
2005 Dram Sesler 6.1 4,566

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Sesler 7.1 3,547

Islahevi Çocuğu
2000 Dram Sesler 6.8 2,187
1999 Komedi Sesler 6.6 1,921
1998 Dram Sesler 6.6 713
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019